Loading Events

Toate evenimentele

  • This event has passed.

Expoziție la Muzeul Holocaustului din Nordul Transilvaniei

-

Direcția Patrimoniu Cultural Universitar a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), prin Muzeul Holocaustului din Nordul Transilvaniei, în parteneriat cu Colegiul Tehnic Energetic din Cluj-Napoca, vă invită la vernisajul expoziției „Întoarcere în neant: 10 lagăre și ghetouri din nordul Transilvaniei”. Aceasta va consta în 10 lucrări realizate de elevii clasei a IX-a a Colegiului Tehnic Energetic din Cluj-Napoca, și marchează 79 de ani de la debutul concentrării evreilor în lagărul din Cluj.

Vernisajul va avea loc miercuri, 3 mai 2023, de la ora 16:00, în clădirea Universității Babeș-Bolyai de pe Calea Moților nr. 11, etajul 3, în UBB Art Hall (sala 300). În cadrul evenimentului vor lua cuvântul prof. Oana Nan și Corina Șimon, îndrumătoarele elevilor, alături de conducerea Colegiului Tehnic Energetic, precum și Hadrian-Virgil Arion, inspector școlar.

Expoziția va putea fi vizitată gratuit între 4-26 mai 2023, de luni până vineri, în intervalul 15:00-18:00.

Acest eveniment se înscrie în seria de activități organizate cu ocazia celebrării a 10 ani de la înființarea Direcției Patrimoniu Cultural Universitar a Universității Babeș-Bolyai.

Detalii

Inceput eveniment:
May 3, 2023 @ 4:00 pm
Sfarsit eveniment:
May 26, 2023 @ 6:00 pm
Categorii:
, , , , , , ,

Organizator

Muzeul Holocaustului din Nordul Transilvaniei
Site web:
View Organizer Website

Locatie

UBB Art Hall
Calea Moților 11, etaj 3
Cluj-Napoca, Romania
+ Google Map