Loading Events

Toate evenimentele

  • This event has passed.

WAVES – An Interactive Audiovisual Experience

-

Expoziția WAVES (ro. unde sau valuri) este o expoziție care prezintă mai multe instalații digitale interactive, spectacole performative live, proiecte de realitate augmentată și realitate virtuală. Tema acestei manifestări artistice este reprezentarea undelor, a valurilor, în tot ceea ce presupun acestea. Lumina și sunetul ca unde de vibrație, natura și matematica, mișcarea corpului și codul computerizat. Vă invităm să jucați și să experimentați câteva fragmente din lumile noastre, așa cum le vedem și încercăm să le exprimăm.

Această expoziție este creată de Klaus Obermaier, Cristina Pop-Tiron, Agata Olteanu, Gergely Mátyás, Marta Winkler, Virgil Puiac, Péter Leidl, Florin Marc și studenta Erasmus Meritxell Pascual, profesori și masteranzi la programul de masterat Arte Digitale Interactive de la Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.

Expoziția va fi deschisă la Galeria Artistică Centrul de Interes, pentru prima dată, timp de două zile, în 24 și 25 martie 2023, între orele 19:00-22:00.

Vernisajul din 24 martie, ora 19:00, vă va întâmpina cu un spectacol live al lui Klaus Obermaier, care va avea loc doar vineri.

Puteți găsi mai multe detalii si noutăți la link-ul evenimentului: https://fb.me/e/2BAfLAPPT

 

Detalii

Inceput eveniment:
March 24, 2023 @ 7:00 pm
Sfarsit eveniment:
March 25, 2023 @ 10:00 pm
Categorii:
, , , , ,

Organizator

Digital Interactive Arts (DIA)
Facultatea de Teatru și Film
Centrul de Interes

Locatie

Galeria Artistică Centrul de Interes
str. Fabricii de Chibrituri, nr. 9A
Cluj-Napoca, Romania
+ Google Map
Telefon:
0727677720
Site web:
View Venue Website