Loading Events

Toate evenimentele

  • This event has passed.

Viața cotidiană în Transilvania secolului al XVIII-lea

-

Direcția Patrimoniu Cultural Universitar a Universității Babeș-Bolyai, prin Muzeul Memorial David Prodan, vă invită să descoperiți expoziția Viața cotidiană în Transilvania secolului al XVIII-lea. Aceasta este rezultatul unui concurs de grafică destinat elevilor liceelor clujene, care au fost încurajați să ilustreze diferite aspecte ale Secolului Luminilor în spațiul transilvan.

Expoziția cuprinde lucrări originale și variate, care reflectă interesul tinerilor artiști pentru istorie și cultură. Prin desenele lor, ei ne oferă o perspectivă inovatoare și atractivă asupra vieții de zi cu zi a oamenilor din epoca modernă timpurie. Fie că este vorba de scene din viața rurală sau urbană, de clădiri reprezentative sau de invenții revoluționare, lucrările expuse ne arată cât de bogată și de diversă a fost Transilvania secolului al XVIII-lea.

Expoziția Viața cotidiană în Transilvania secolului al XVIII-lea oferă oportunitatea de a admira creațiile elevilor clujeni și de a aprecia eforturile Direcției Patrimoniu Cultural Universitar a UBB de a promova educația istorică în rândul tinerilor. Vă așteptăm cu drag la vernisajul care va avea loc miercuri, 19 aprilie 2023, în sala UBBArt Hall (Calea Moților, nr. 11, et. 3), de la ora 13:00. Expoziția va putea fi vizitată până în data de 28 aprilie 2023, în intervalul orar 10:00-16:00. Intrarea este liberă.

Detalii

Inceput eveniment:
April 19, 2023 @ 1:00 pm
Sfarsit eveniment:
April 28, 2023 @ 4:00 pm
Categorii:
, , , , , , , ,

Organizator

Muzeul Memorial David Prodan
Site web:
View Organizer Website

Locatie

UBB Art Hall
Calea Moților 11, etaj 3
Cluj-Napoca, Romania
+ Google Map