Loading Events

Toate evenimentele

  • This event has passed.

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ „TAKE A DEEP BREATH”

-

Direcția Patrimoniu Cultural Universitar a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca organizează vernisajul expoziției Take a deep breath, un proiect expozițional care aduce în fața publicului lucrările artistei Andrada Lolu, din perspectiva curatoarei Gabriela Moldovan.

Expoziția Take a deep breath dorește să ofere vizitatorului oportunitatea de a opri timpul în situațiile încărcate pe care fiecare individ le resimte în această mare a incertitudinii cotidiene. Acest concept expozițional s-a născut ca urmare a nevoii de a conștientiza și a reprezenta tumultul exterior, combătut de liniștea interioară. Prin intermediul lucrărilor sale, portrete, autoportrete și peisaje, Andrada Lolu trece de la starea incertitudinii în fața a ce va urma, la mediul personal curativ. Saturația și jocul culorilor sunt folosite pentru a ilustra o trecere abruptă de la asfixiere la gura de aer, necesară după fiecare șoc.

Vernisajul expoziției va avea loc joi, 9 martie 2023, de la ora 18:00, în sala UBB Art Hall (Calea Moților, nr. 11, etaj 3).

Expoziția poate fi vizitată până în data de 23 martie 2023, de luni până vineri, în intervalul orar 13:00–17:00. Intrarea este liberă.

Organizator

Direcția Patrimoniu Cultural Universitar UBB

Locatie

UBB Art Hall
Calea Moților 11, etaj 3
Cluj-Napoca, Romania
+ Google Map