Loading Events

Toate evenimentele

  • This event has passed.

Apa noastră de la Cluj

-
Sâmbăta aceasta sărbătorim Ziua Mondială a Mediului. Împreună cu Facultatea de Știința și Ingineria Mediului și în parteneriat cu Forumul Local de Apă Cluj, am organizat concursul de fotografie și video pentru elevi și studenți intitulat “Apa noastră de la Cluj “. Astfel, sâmbătă, 11 iunie, între 11.00 – 16.00 vom celebra câștigătorii concursului prin proiecții foto-video și ateliere profesioniste adresate copiilor și tinerilor.
Evenimentul are loc în curtea facultății noastre (dacă ne permite vremea), la sediul nostru de pe strada Mihail Kogălniceanu, nr 4.
Programul evenimentului:  11 iunie, 11am-4 pm
-atelier de film pentru copii și tineri interesați să încerce aparatura video de ultimă generație sub îndrumarea profesioniștilor din domeniu;-atelier de joacă și de cunoaștere a apei;-proiecții foto-video a lucrărilor realizate de elevi și studenți în cadrul concursului “Apa noastră de la Cluj”;-gala de premiere.
Organizatori: Facultatea de Teatru și Film, Facultatea de Știința și Ingineria Mediului Universitatea Babes-Bolyai și Forumul Local de Apa Cluj
Evenimentul are loc la sediul Facultății de Teatru și Film, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 4
Participarea este gratuită și se adresează tuturor! 

Detalii

Data:
11-06-2022
Ora:
11:00 - 16:00
Categorii:
, , , ,

Organizator

Facultatea de Teatru și Film

Locatie

Facultatea de Teatru și Film
Kogălniceanu 4
Cluj-Napoca, Cluj Romania
+ Google Map