Loading Events

Toate evenimentele

  • This event has passed.

Rockscapes de Patricia Todoran

-
Avem bucuria să vă invităm la vernisajul expoziției Rockscapes de Patricia Todoran care va avea loc vineri15 aprilie, începând cu ora 18:30, la Institutul Francez Cluj-Napoca.
Expoziția Rockscapes a Patriciei Todoran se conturează în jurul unor istorii personale ale artistei, urmărind firul narativ al dezvoltării interesului său asupra geologiei ca ramură de cercetare artistică. În cadrul acestei expoziții putem observa atât obiectele de la care pornește cercetarea, desenele secțiunilor subțiri prin care se identifică compoziția pietrei, găsite într-un context familial, pietrele găsite în expedițiile desfășurate de-a lungul timpului în România, cât și fotografiile realizate în cadrul unei vizite în Islanda. Obiectele prezentate în expoziție au scopul de a introduce publicului jocul geometriei obiectelor.
Patricia Todoran (n. 1987) a studiat fotografie și video la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, unde a obținut masterul în 2010. Experiența umană și relația cu mediul înconjurător îi modelează munca. Trăiește și lucrează în Cluj-Napoca.
 
Vinurile și brânzeturile de la vernisaj vă sunt oferite de partenerii noștri Domeniile Franco-Române și Ile-de-France (Delaco).
 

Detalii

Data:
15-04-2022
Ora:
18:30 - 20:00
Categorii:
, , , ,

Organizator

Institutul Cultural Francez

Locatie

Institutul Francez