Loading Events

Toate evenimentele

  • This event has passed.

Noaptea Ideilor / La Nuit des idées

-

Pe 28 ianuarie Institutul Francez din România participă la cea de-a şasea ediţie a Nopţii Ideilor, un eveniment internaţional organizat de Institutul Francez de la Paris pe cinci continente, în 75 de ţări. Evenimente reunite în jurul temei principale a acestei ediţii – „APROAPE” – vor avea loc online la Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.
Institutul Francez din Cluj-Napoca vă propune de la ora 18.30, în direct pe pagina sa Facebook, o interesantă dezbatere despre regenerarea urbană prin arta stradală, cu exemple de bune practici din Cluj-Napoca și Nantes, orașe care aniversează anul acesta 30 de ani de înfrățire. Printre invitaţi se numără artistul vizual Kero Zen, designerul Antoine GripayOvidiu Cîmpean, reprezentantul Primăriei Cluj-Napoca și Amélie Ranty, reprezentanta Primăriei din Nantes. Moderatoare: Ioana Costaș, directoare delegată a Institutului Francez din România la Cluj-Napoca. Pentru a beneficia de interpretarea simultană a dezbaterii în limba română, participați prin acest link de Zoom.

 

Pentru cei mici, am pregătit un atelier pentru a le deschide apetitul de lectură, animat de Luiza Rus, responsabila mediatecii IF din Cluj-Napoca, iar pentru adolescenți și părinții lor, un atelier pentru a-i încuraja să își dezvolte gândirea critică, animat de Mihaela Frunză, conferențiar la Facultatea de Istorie și Filosofie UBB Cluj. Pentru a participa la ateliere, înscrieți-vă la
mediatheque.cluj@institutfrancais.ro |  0748 117 939

Rendez-vous pe 28 ianuarie, la Noaptea Ideilor!
Program complet

Organizator

Insiitutul Francez

Locatie

Online