Loading Events

Toate evenimentele

  • This event has passed.

Metode de prezentare și vânzare ale proiectului artistic

-
Institutul Francez din România la Cluj-Napoca, în cadrul Președinției franceze a Consiliului Uniunii Europene, organizează seria de dezbateri și ateliere destinate industriilor culturale și creative (ICC) 
 
Metode de prezentare și vânzare ale proiectului artistic este evenimentul care deschide seria de ateliere ICC. Regăsiți alăturat vizualul pentru atelierul susținut de Ami Barak în 17 martie, ora 14:00, la mediateca Institutului Francez Cluj-Napoca, iar aici mai multe detalii despre întâlnire: https://bit.ly/3KtgnzA. Participarea este deschisă gratuit tinerilor profesioniști din domeniu (artiști, curatori, galeriști, agenți de artă, etc) și studenților în arte vizuale și design.
 
Vă rugăm să difuzați cât mai larg apelul de participare la atelier. Dat fiind faptul că locurile sunt limitate, înscrierea prealabilă este necesară prin completarea acestui formular: https://bit.ly/3Mwk3Ta.
 
Atelierul va fi urmat, în 18 martie, de dezbaterea Arte vizuale și design: profesionalizarea tinerei creații, strategii de promovare și vânzare

Detalii

Data:
17-03-2022
Ora:
14:00 - 16:00
Categorii:
, , , , ,

Organizator

Institutul Cultural Francez

Locatie

Institutul Francez