Loading Events

Toate evenimentele

  • This event has passed.

Interstiții modulare

-
Avem bucuria să vă invităm la vernisajul expoziției de ceramică, Interstiții modulare de Andreea Stoff, care va avea loc miercuri, 29 iunie, începând cu ora 18:30, la Institutul Francez Cluj-Napoca.
Expoziția Interstiții modulare a artistei Andreea Stoff dorește să contureze o direcție familiară a formelor dispusă într-o serie sculpturală. Prin aceste lucrări se poate observa interesul artistei față de explorarea naturală a societății, aceasta fiind bazată atât pe cercetarea omului, cât și pe observarea elementelor biologice.
Născută în 1996 în Baia Mare, Andreea-Maria Stoff a absolvit liceul de arte din localitate și apoi s-a specializat în ceramică la Facultatea de Arte și Design din Timișoara, fiind în prezent masterandă a Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca. Dedicată studiului naturii și introspecției, Andreea-Maria Stoff este un spirit contemplativ. Consideră că ceramica este arta activă a vieții.
Vinurile și brânzeturile de la vernisaj vă sunt oferite de partenerii noștri Domeniile Franco-Române și Ile-de-France (Delaco).

Locatie

Institutul Francez