Loading Events

Toate evenimentele

  • This event has passed.

Întâlnirile David Prodan: „Minoritatea germană din România în perioada interbelică: metode și strategii de supraviețuire”

-

Pentru Muzeul Memorial David Prodan, 11 iunie reprezintă o dată-bornă ce marchează 31 de ani de la dispariția spiritului tutelar al acestui spațiu.

Loc al memoriei și deopotrivă loc al culturii, muzeul nostru vă invită, cu această ocazie, în cadrul „Întâlnirilor David Prodan”, la o conferință cu tema Minoritatea germană din România în perioada interbelică: metode și strategii de supraviețuire, susținută de profesorul Rudolf Gräf, directorul Institutului de Cercetări Socio-Umane Sibiu, Academia Română.

Manifestarea se dorește a fi un omagiu adus unuia dintre cei mai mari istorici ai Transilvaniei, dar și un prilej de reafirmare a rolului Muzeului Memorial David Prodan, acela de a oferi, într-o ambianță din alte vremuri, un cordial spațiu de dialog pe harta culturală a urbei clujene.

Evenimentul va avea loc luni, 12 iunie, ora 13, la Muzeul Memorial David Prodan, strada Academician David Prodan, nr. 1, ap. 7.

Vă așteptăm cu drag!

Organizator

Muzeul Memorial David Prodan
Site web:
View Organizer Website

Locatie

Muzeul Memorial David Prodan
str. Academician David Prodan 1
Cluj-Napoca, Cluj Romania
+ Google Map
Site web:
View Venue Website