Loading Events

Toate evenimentele

  • This event has passed.

Expoziție Regina Ionescu – Rêves sauvages | Wild dreams

-

Avem bucuria să vă invităm la vernisajul expoziției Rêves sauvages | Wild dreams de Regina (Ioana) Ionescu, care va avea loc joi, 7 septembrie 2023, începând cu ora 18:00, la Institutul Francez Cluj-Napoca. Evenimentul deschide sezonul expozițional de toamnă din La Cave.

„Vise Sălbatice | Rêves sauvages” este un proiect multimedia ce are la bază relația pe care o au oamenii cu natura. Folosind medii artistice precum sunetul, fotografia și colajul digital, Regina Ionescu creează în spațiul „La Cave” un mediu interactiv în cadrul căruia invită publicul să reacționeze gestual, grafic sau în scris la compozițiile sonore ce îmbină sunetele naturii cu cele umane.

Regina (Ioana) Ionescu s-s născut în octombrie 1987 la București. A crescut într-o familie de artiști plastici fiind atrasă de înțelegerea fenomenului artistic care o pasionează și astăzi. A studiat secția de pictură a liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza, iar ulterior și-a dat licența la Universitatea Națională de Arte Plastice București, secția fotografie și imagine dinamică. În ultimii 5 ani, a expus în cadrul mai multor expoziții de grup la: MARe/Muzeul de Artă Recentă, Muzeul de Artă din Constanța, Arcub, Muzeul de Artă din Craiova, Ferma de Artă – Suceava, Muzeul Hărților, Fondazione Bevilacqua La Masa în Giudecca/Veneția, Galeria ART9TEEN din Viena, Galeria Institutului Român de Cultură și Cercetare Umanistică din Veneția.

Vinurile și brânzeturile de la vernisaj vă sunt oferite de partenerii noștri Domeniile Franco-Române și Ile-de-France (Delaco).

 

 

Detalii

Inceput eveniment:
September 7, 2023 @ 6:00 pm
Sfarsit eveniment:
September 22, 2023 @ 5:00 pm
Categorii:
, , ,

Organizator

Institutul Francez din Cluj-Napoca
Site web:
View Organizer Website

Locatie

Institutul Francez