Loading Events

Toate evenimentele

  • This event has passed.

Competiția românească a Festivalului internațional de foarte scurt metraj Très Court 2021

-

Un proiect coordonat de Institutul Francez din România ajunge anul acesta la a 23-a ediție: Competiția românească a Festivalului internațional de foarte scurt metraj Très Court 2021.

Mai sunt două săptămâni în care puteți trimite filme de maximum 4 minute în Competiția românească a Festivalului internațional de foarte scurt metraj Très Court 2021, coordonat de Institutul Francez din România!

Filmul foarte scurt e formatul unei generații, al unei epoci unde totul e pe repede înainte, unde schimbările – climatice, sociale, tehnologice – se află în centrul preocupărilor noastre. Este și un format preferat de artiștii emergenți, festivalul Très Court fiind o adevărată platformă de descoperire și lansare de noi talente cinematografice.

Acestă competiție dedicată scurt metrajelor românești este o oportunitate pentru profesioniști ai imaginii sau amatori talentați de a-și prezenta creațiile în fața a mii de spectatori din România, la cea de-a 23-a ediție a festivalului internațional Très Court, în 4 – 13 iunie 2021. Singura restricție: durata filmului să nu depășească 4 minute!

Pentru a vă înscrie, completați formularul disponibil aici și trimiteți filmul prin transfer la adresa trescourt@institutfrancais.ro până în 25 aprilie 2021.

Aveți șansa de a câștiga și unul dintre trofeele și premiile puse în joc: smartphone-uri oferite de Orange, sponsor principal al festivalului.

Citiți aici regulamentul competiției 2021.

Locatie

Online