Loading Events

Toate evenimentele

  • This event has passed.

CINEMATOGRAFIA BRAZILIANĂ

-

Joi, 22 aprilie, ora 20:00, Centrul Cultural „Casa do Brasil” vă invită să descoperiți cinematografia braziliană prin intermediul unei prezentări susținute de actrița și cineasta Luciana Ramin.

Născută la São Paulo, Luciana Ramin este specializată în arta teatrală, în arte vizuale și sociologie, fiind absolventă a cursurilor universitare de masterat de Artă Teatrală din cadrul Universității Federale din Ouro Preto – Minas Gerais.  Fondatoare a Ansamblului  multimedia Andar7, Luciana Ramin este, de asemenea, curator, directoare și producătoare a Festivalului de Arte Performative și Noi Arte Multimedia „Perfídia”. Proiectele sale au fost prezentate în cadrul unor festivaluri de anvergură națională și internațională și abordează un amestec de limbaje în arta video, expunând noi tehnologii și practici intertextuale pe scena contemporană.

Site: https://www.andar7.art/

Evenimentul va fi deschis publicului larg, iar prezentarea va fi tradusă în limba română. Sunt așteptați să participe toți cei pasionați de cultura Braziliei, de cinematografie în general și de cinematografia braziliană în special.

Join Zoom Meeting:

https://us04web.zoom.us/j/74311322982?pwd=aVlVNkVUeWdrWFJIN0NqUVUxdG9EUT09

Meeting ID: 743 1132 2982

Passcode: Z1FFiS

 

Organizator

Centrul Cultural Casa do Brasil

Locatie

Online