Loading Events

Toate evenimentele

A 55-a aniversare a Ansamblului Folcloric Studențesc Mugurelul al Universității Babeș-Bolyai

-

Ansamblul Folcloric Studențesc Mugurelul al Universității Babeș-Bolyai aniversează 55 de ani de activitate artistică

Regal folcloric aniversar la Auditorium Maximum, pe 25 octombrie 2024

Ansamblul Folcloric Studențesc Mugurelul al Universității Babeș-Bolyai marchează 55 de ani de activitate artistică printr-un eveniment aniversar de excepție. Publicul este invitat să participe la un regal folcloric vineri, 25 octombrie 2024, începând cu ora 17:00, la sala de spectacole Auditorium Maximum, situată pe strada Mihail Kogălniceanu, nr. 5. Accesul este liber, în limita locurilor disponibile.

Evenimentul va reuni generații de dansatori și instrumentiști care au contribuit la succesul ansamblului de-a lungul celor cinci decenii și jumătate. Mugurelul a fost și este în continuare un adevărat ambasador al tradițiilor folclorice românești, promovând valorile culturale prin spectacole locale și internaționale. Spectatorii vor avea ocazia să se bucure de o seară plină de muzică, dansuri și tradiții românești, sărbătorind continuitatea și spiritul artistic, mereu tânăr al acestui ansamblu.

„Este o mare onoare și în același timp o mare bucurie să celebrăm această aniversare alături de cei care au pus umărul la istoria Ansamblului Mugurelul al Universității Babeș-Bolyai și de toți cei care ne-au susținut de-a lungul anilor”, a declarat coordonatorul ansamblului.

 

Detalii

Data:
25-10-2024
Ora:
17:00
Categorii:
, , , ,

Locatie

Auditorium Maximum
Str. M. Kogălniceanu, nr. 5
Cluj-Napoca, 400084 Romania
+ Google Map